STORT SORTIMENT
FRI FRAKT
SNABBA LEVERANSER
Produkter

Hitta toner och bläck!  

TRYCKSAKER, ETIKETTER, SKYLTAR, PACKTEJP M.M.

Stämplar & TryckshopProfil & Reklamshop

Isskrapa med tryck

Xiaomi Roborock S5 MAX vit 

Art: 8552416
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%

4 451,94 kr /1 st.

Beskrivning:
Robotdammsugare Roborock S5 Max, Xiaomi - Roborock är ett exklusivt märke för dig som vill ha en riktig premiumdammsugare. Här har du uppföljaren till Sveriges mest sålda robotdammsugare! Roborock S5 Max är robotdammsugaren som både dammsuger och våttorkar ditt golv. Roborock är robotdammsugare som blivit bäst i test om och om igen. Sätt dig i soffan, slå på en bra film och låt en robot dammsuga hemmet åt dig. Eller varför inte låta den städa medan du är på jobbet, så det är fläckfritt när du kommer hem? Med en robotdammsugare är alternativen många! En tröskel, en matta eller att förflytta sig mellan olika rum - inget av det är ett problem för våra robotdammsugare.

Roborock S5 Max som har uppdaterats med flera funktioner för att göra städningen enklare och livet lite bekvämare. Genom app- eller röststyrning kan du även bestämma precis var du vill att den ska städa. Våtttorka igen och igen och igen. Vattentanken på 280 ml är stor nog för att städa en lägenhet 65kvm fler än 3 gånger, eller ett hus på 200 kvm en gång.

Total städkontroll - S5 Max lär sig ditt hem. Laseravståndsmätaren snurrar med 300 varv per minut och skickar 360° områdesavsökningar genom en anpassad algoritm i realtid. Med hjälp av dessa uppgifter skapas en med 98% noggrann karta över golvytan och S5 Max vet vart rummen är.

Skäm bort ditt hem med att alltid ha rena och fräscha golv. -- Finns i flera färger -- Dammsuger enkelt över 200 kvadratmeter -- Schemalägg städningen och ändra inställningar direkt i mobilen -- Starta den vart du än befinner dig i världen -- Anpassar automatiskt rutten för just ditt hem -- 120 minuters batteritid -- Laddas automatiskt vid lågt batteri -- Batteri - Stort Lithium-Ion batteri betyder upp till 3 timmar non-stop städning -- Smart TopUp - I extra stora hem kan S5 Max gå tillbka till laddaren och ladda upp batteriet precis så mycket så den kan avsluta städningen -- Enkel att underhålla - Du rengör och byter ut delar enkelt på din S5 Max så att den fortsätter att prestera på topp länge -- Röstassitent - Din röst är allt du behöver för att börja eller avsluta en städning -- Göm sladden smidigt - Håll ditt hem stilrent genom smidig förvaring av sladden i laddstationen -- Tyst - Städa när det passar dig, dag som natt. S5 Max gör det tyst
Beställningsvara:
Leveranstid normalt 2-14 arbetsdagar, frakt kan tillkomma.
Produktinformation
Färg Vit
Typ Roborock S5 Max
 
 

Information 

Samtliga priser visas exkl. moms.

Alla leveranser är fraktfria. Leveranser sker inom landets gränser. På beställningsvaror kan inrikes frakt tillkomma.

Order under 595kr tillkommer en småorderavgift om 79kr.

Företagskunder
Efter gjord kredit- bedömning. Erhålls faktura mot 30 dagar.

Privatkunder
Kan handla mot förskottsbetalning.

Beställning sker som vanligt. Vi skickar en faktura via mejl.

Ange fakturanr vid betalning till vårt bankgiro eller SWISH. När vi ser inbetalningen sker leverans.

MVH
Arox's Office Supplies