STORT SORTIMENT
FRI FRAKT
SNABBA LEVERANSER
Produkter

Hitta toner och bläck!  

TRYCKSAKER, ETIKETTER, SKYLTAR, PACKTEJP M.M.

Stämplar & TryckshopProfil & Reklamshop

Isskrapa med tryck

ABNET Professional Konc. 1 L. 

Art: 8556287
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%

145,41 kr /1 st.

Beskrivning:
Rengörningsmedlet Abnet Professional uppfyller högsta krav för rengöring och avlägsnar effektivt svår smuts på alla ytor, material och textilunderlag. Verkar genom att ta bort/bryta statisk bindning som drar åt sig och håller fast olika typer av smuts. Efterlämnar en renoverad yta. Produkten kan användas på alla ytor och föremål som tål vatten och kombineras med alla rengörings och tvättsystem. Utmärkt för både manuell och maskinell användning.

Olika medel för rengöring - Det finns en lång rad olika typer av rengöringsmedel och du har säkert upplevt hur det känns att stå framför hyllan med ett enormt utbud av städprodukter. Det kan vara svårt att välja, då det erbjuds en uppsjö av medel för olika rengöringsändamål. Vilket är bäst? Vilket är miljövänligt? Vi vill att det ska fungera effektivt och snabbt och det finns väldigt många olika material som vi är rädda om och som vi tror kräver speciella rengöringsmedel, samtidigt som vill vi värna om miljön.

Städa utan giftiga kemikalier - Ett städförråd fyllt till bredden med olika städprodukter är onödigt. Det tär både på miljön och riskerar att utsätta både dig och din omgivning för onödiga kemikalier som kan vara hälsoskadliga. Med ABNET® Professional får du inte bara ett professionellt ekologiskt rengöringsmedel för alla ytor och smuts, utan du får också ett fläckborttagningsmedel som tar bort dålig lukt. ABNET® innehåller inga ämnen som kan skada dig, underlag eller känsliga detaljer och är helt fritt från blekmedel och gifter.

Proffsens rengöringsfavorit - Abnet® produkter rengör utan ansträngning, yt- och ingrodd smuts och fördröjer återsmutsningen. Produkten är lämpligt för både stora rengöringsarbeten och enklare underhåll med ett brett spektrum av tillämpningar. Resultatet blir lika rent på alla underlag och du behöver inte byta medel. Jämfört med många olika rengöringsmedel som rengör ytliga lager har ABNET® en verklig effekt genom att inverka på alla lager av smuts samt efterlämnar ett imponerande utseende. Produktens främsta fördel är förmågan att fungera på såväl mycket feta och nedsmutsade ytor som känsliga ytor såsom mattor eller rostfritt stål.

ABNET®'s främsta fördel är förmågan att fungera på såväl mycket feta och nersmutsade ytor som känsliga ytor såsom mattor eller rostfritt stål - lämpligt för både stora rengöringsarbeten och enklare underhåll med brett spektrum av tillämpningar. Användaren avgör själv graden av koncentration beroende på behov och nedsmutsningsgrad.

Egenskaper: -- Rengörande - rengör alla ytor -- Avfettande - tar bort feta fläckar -- Renoverande - ytan blir som ny -- Antistatisk - fördröjer återsmutsning -- Luktneutraliserande - eliminerar dålig lukt

-- Finns i olika volymer -- Miljöinfo: Biologiskt nedbrytbar


Miljömärkning:
Biologiskt nedbrytbart
Produktinformation
Säkerhetsinformation
Volym 1 Liter
 
 

Information 

Samtliga priser visas exkl. moms.

Alla leveranser är fraktfria. Leveranser sker inom landets gränser. På beställningsvaror kan inrikes frakt tillkomma.

Order under 595kr tillkommer en småorderavgift om 79kr.

Företagskunder
Efter gjord kredit- bedömning. Erhålls faktura mot 30 dagar.

Privatkunder
Kan handla mot förskottsbetalning.

Beställning sker som vanligt. Vi skickar en faktura via mejl.

Ange fakturanr vid betalning till vårt bankgiro eller SWISH. När vi ser inbetalningen sker leverans.

MVH
Arox's Office Supplies