STORT SORTIMENT
FRI FRAKT
SNABBA LEVERANSER
Produkter

ABNET PROFLASH 750 ml 

Art: 8556286
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%

152,52 kr /1 st.

Beskrivning:
Rengörningsmedlet Abnet Proflash avlägsnar enkelt hårt sittande smutsavlagringar, fettbeläggningar och fungerar som fläckborttagningsmedel. Produkten är lämplig för rengöring av hårda och mjuka ytor. Fördröjer återsmutsning och skadar inga underlag. Bättre formula för överlägsen rengöring - Abnet Proflash är mer än ett vanligt rengöringsmedel. Med förbättrad prestanda och unik teknologi tar produkten bort även den svåraste smutsen. Verkningstiden är omedelbar och resultatet högst imponerande. Du kan enkelt ta bort fastbränt fett, oljiga rester och all typ av smuts på ett ögonblick..

Rengör snabbare, enklare och roligare - Känslan av nystädat är härligt särskilt om rengöringsmedlet tar bort all typ av smuts, lukt och är vänlig mot dig och miljön. ABNET Proflash är det ultimata rengöringsmedlet för dig som nöjer dig med det bästa och är dessutom starkt smutsavvisande.

Stora skillnader i rengöringsförmåga - Utmaningarna är många när det är dags att göra rent. Utbudet av rengöringsmedel är stort och budskapen utlovar ofta en undergörande effekt. Men verkligheten är inte alltid densamma. Olika medel har ofta olika egenskaper. ABNET Proflash sammansättning gör den till en enastående testvinnare då produkten rengör alla vattentåliga ytor och du slipper dessutom byta medel.

Unna dig lyx och ökad trivsel - Med maximal effektivitet och minsta möjliga ansträngning blir ytan grundligt ren på nolltid. Det perfekta startskottet för din städning är att dra igång med Sveriges bästa rengöringsmedel ABNET Proflash. Både du och din närmiljö kommer att må så mycket bättre efteråt.

Kemikalier i barns vardag - Barn är i regel mera känsliga för exponering av kemikalier och dess negativa hälsoeffekter än vuxna. Det är därför viktigt att känna till hur och i vilken omfattning vi utsätts för kemikaliers påverkan i vår vardag. Abnet Proflash har inga negativa hälsoeffekter på varken människor eller husdjur.

Du kan använda Abnet Proflash vid alla tillfällen och platser - Kök, badrum, textilier, fordon, trädgård och fritid.

Egenskaper: -- Rengörande - rengör alla ytor -- Avfettande - tar bort feta fläckar -- Renoverande - ytan blir som ny -- Antistatisk - fördröjer återsmutsning -- Luktneutraliserande - eliminerar dålig lukt

-- Finns i fler olika mängder -- Miljöinfo: Biologiskt nedbrytbart


Miljömärkning:
81 - Biologiskt nedbrytbart


Hel förpackning:
Köp 3 st. för att få en hel, obruten förpackning.
Produktinformation
Säkerhetsinformation
Antal i fp 0
Typ Sprayflaska
Volym 750 ml
 
 

Information 

Samtliga priser visas exkl. moms.

Alla leveranser är fraktfria. Leveranser sker inom landets gränser. På beställningsvaror kan inrikes frakt tillkomma.

Order under 895kr tillkommer en småorderavgift om 79kr.

Företagskunder
Faktura mot 30 dagar.

Privatkunder
Kan handla mot förskottsbetalning.

Beställning sker som vanligt. Vi skickar en faktura via mejl.

Ange fakturanr vid betalning till vårt bankgiro eller SWISH. När vi ser inbetalningen sker leverans.

MVH
Arox's Office Supplies
©2023 Adilimo AB Läs våra köp- och användarvillkor här. Alla priser anges i SEK.